Nagelstyling

De mooiste nagels en de beste nagelstyling krijg je natuurlijk bij een echte nagelstyliste. Nagelstudio Christine is gespecialiseerd in alles wat met nagels en nagelstyling te maken heeft. De nagelstyliste heeft een uitgebreide opleiding en verschillende cursussen gevolgd om jou de beste behandeling te bieden. De nagelstyliste kijkt graag met jou naar jouw wensen en de verschillende mogelijkheden voor jouw nagels. Alles wat je, je kunt wensen is mogelijk. Mooie kleuren, leuke patronen of een compleet nieuwe set gel- of acrylnagels. Niet is te gek voor de nagelstyliste bij Nagelstudio Christine. Natuurlijk zijn alle denkbare kleuren en benodigde materialen beschikbaar en kan Nagelstudio Christine jou de nagelstyling van je dromen geven!

Nagelstyling is een vak apart

Nagelstyling is veel meer dan alleen het aanbrengen van nagellak of het vijlen van nagels. De nagelstyliste heeft een opleiding gevolgd om jouw handen er perfect uit te laten zien zodat jij overal kunt stralen. Nagelstyling begint bij goede verzorging, het is belangrijk dat de nagels gezond zijn en goed worden onderhouden. Zijn er beschadigingen op de nagels of heb je kunstnagels die beschadigd zijn, dan weet de nagelstyliste altijd wel een oplossing te vinden om jou met een goed gevoel de deur uit te laten lopen.

Nagelstyling voor een bruiloft

Ga je binnenkort trouwen of ga je naar een trouwerij toe? Wat leuk! Dan wil natuurlijk bij jouw mooie outfit ook passende nagels hebben. De nagelstyliste kan voor jouw bruiloft de mooiste creaties en kleuren gebruiken die perfect passen bij jouw trouwjurk. Ook als gast of als bruidsmeisje is het natuurlijk mogelijk om een nagelstyling behandeling te krijgen voor de bruiloft. Voor elke vrouw zijn de nagels een visitekaartje, dan moeten ze er toch ook op en top uit zien? Helemaal op de mooiste dag van je leven!