Kunstnagels

Niet iedereen heeft van nature mooie nagels. Gelukkig bestaan er kunstnagels van verschillende materialen om jouw handen er toch mooi uit te laten zien. De styliste van Nagelstudio Christine geeft jouw graag de mooiste nagels met de mooiste versieringen. Voor het zetten van kunstnagels kun je kiezen uit gelnagels of acrylnagels. Wat her verschil is tussen gelnagels en acrylnagels wordt hieronder uitgelegd.

Gelnagels van Nagelstudio Christine

Gelnagels worden gezet door het aanbrengen van een gel op je nagels. De nagel wordt daardoor extra sterk en kan makkelijker tegen een stootje. Als je naast het verstevigen van de nagel ook langere nagels wilt dan wordt er gebruik gemaakt van tips. Tips zijn kunstnagels die door middel van de gel op je bestaande nagel worden geplaatst en zo de nagel verlengen. Gelnagels zijn flexibel en breken minder snel, ze hebben een glanzend oppervlak en zien er over het algemeen natuurlijk uit.

Acrylnagels van Nagelstudio Christine

Acrylnagels zijn opgebouwd uit een bepaald mengsel van vloeistof en poeder die samen een kneedbaar geheel vormen. Dit is acryl en kan door de nagelstyliste in de juiste vorm worden geboetseerd. Het verschil met gelnagels is dat acrylnagels een stuk steviger zijn. Acrylnagels zijn in verhouding tot natuurlijke en gelnagels helaas een stuk minder flexibel en kunnen bij flink stoten afbreken.

Waar kun je het best voor kiezen?

De keuze voor gelnagels of acrylnagels is persoonlijk. De nagelstyliste kan je het beste advies geven over de behandeling en het materiaal. Wil je graag natuurlijk ogende nagels dan kun je het best voor gelnagels kiezen. Als je graag extremer voor de dag wilt komen en nagels wilt die langer meegaan dan zijn acrylnagels een goede optie. Het maakt niet uit welke keuze je maakt, Nagelstudio Christine laat jou graag naar buiten gaan met de mooiste nagels!